MeesterVlogger uitnodigen als gast

MeesterVlogger is uit te nodigen als gast op verschillende gelegenheden. Zijn specialiteit is het aanpassen aan de gelegenheid, maar op elke gelegenheid het publiek te motiveren en enthousiasmeren. 

Om een passende performance te koppelen aan de gelegenheid zijn de verschillende soorten manier van MeesterVlogger te gast onderverdeeld in de volgende drie keuzes:

  1. Rap optreden van MeesterVlogger
  2. Dylan van Brummen als Gastspreker
  3. Een workshop van MeesterVlogger/Dylan van Brummen

Rap optreden

Zoek jij een rapoptreden met een maatschappelijke boodschap voor jouw gelegenheid? Huur dan MeesterVlogger in om het publiek in de positieve en actieve vibe te brengen. Door middel van een leuke boodschap, een enthousiaste opbouw en lekkere muziek word het publiek van de gelegenheid in de juiste sfeer gebracht.

Benodigdheden bedrijf: Muziekinstallatie, microfoon.

Prijzen: Neem gerust contact op!

Gastspreker

‘Van achterin de klas, naar voor de klas’. Luister naar het verhaal achter MeesterVlogger. Dylan van Brummen heeft een interessante jeugd gehad, helemaal rondom zijn schoolcarrière heeft hij vaak op het punt gestaan het verkeerde pad op te gaan. Zijn omgeving bracht hem vaak in een gevaarlijke positie en dat heeft ook niet voor iedereen om hem heen even goed uitgepakt. Hoe hij deze bagage heeft omgezet in positiviteit voor zijn omgeving komt naar voren in zijn verhaal. 

Benodigdheden bedrijf: Beeldinstallatie, microfoon.

Prijzen: Neem gerust contact op!

Workshop

‘Hoe maak je een leuke rap met een boodschap’. In deze workshops staat het maken van een positieve rap centraal. De raps bevatten de waarheid en een boodschap. Aan de workshop kunnen meerdere gelegenheden worden verbonden, het omzetten van lesstof naar muziek of het omzetten van opgekropte gevoelens naar muziek zijn hier enkele opties van.

Benodigdheden bedrijf: Beeldinstallatie, microfoon.

Prijzen: Neem gerust contact op!