Optredens/workshops

Voor boekingen: info@meestervlogger.nl – 0652641042

Optredens

Ik geef optredens voor elke bijeenkomst die wat met onderwijs of motiveren te maken heeft. Ook schrijf ik een tekst die aansluit op het moment en de plek waar ik het publiek kom vermaken en motiveren!

-15 minuten het publiek vermaken en entertainen. (In overleg is langer/korter mogelijk)

-Raptekst gemaakt aan de hand van het bedrijf/de reden van de bijeenkomst

-Het publiek met een positief gevoel aan de dag/bijeenkomst/workshops/vakantie/en meer.. laten beginnen!

-Interactie met het publiek!

Workshops

Ik geef workshops voor leerlingen, maar ook voor docenten en andere voorbeeldfuncties in de maatschappij!

Stap in het leven als docent: Leerlingen gaan samen met mij door middel van rollenspellen in het leven van een docent stappen. Ook gaan we met leerlingen kijken wat voor docent zij zouden willen hebben en zijn. Dit zetten wij om in beeld of muziek! Om dit goed in beeld om te kunnen zetten bevat de workshop ook het onderdeel “Wat is vloggen? En hoe maak je een goede vlog?”

Na de workshop hebben de leerlingen een vlog gemaakt over hoe hun ideale docent eruit ziet!

Leren motiveren: Hoe motiveer ik mijzelf en de leerlingen die ik lesgeef om niet in een sleur te raken. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijzelf ben voor de klas? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werk leuk blijf vinden en mijn passie niet verlies!?

Dit zijn vragen waar wij mee aan de slag gaan. De docenten die de workshop verlaten moeten met een extra motivatie de volgende jaren tegemoet gaan!

Rapworkshop: Hoe maak ik een rap? Kan ik leerstof of gevoelens omzetten op papier? Kan ik iets bereiken met rap?

Aan de hand van deze vraagstukken laat ik leerlingen nadenken over het maken van een rap. Uiteindelijk schrijven de leerlingen zelf een rap en nemen deze eventueel op voor het internet of vrienden en familie.